logo

Grote belangstelling bij opening van Repair Café Rheden en Het Leespunt

Grote belangstelling bij opening van Repair Café Rheden en Het Leespunt, bron Rheden Nieuws 16 april 2016

Het Leespunt, een mini bibliotheek voor senioren werd vrijdag 15 april 2016 onder grote belangstelling officieel geopend door wethouder Constans Pos. Op hetzelfde moment werd het startsein gegeven voor het Repair Café Rheden door wethouder Ronald Haverkamp. Beide activiteiten vonden plaats in het Dorpshuis Willem de Zwijger aan het Mr. B. van Leeuwenpein in Rheden.

Na een welkomst woord van Fons Rengers van Rhedens Dorpsbelang werd wethouder Constans Pos uitgenodigd samen met hem de boekenkasten officieel te openen door de kasten open te draaien. “Niet alle boeken kunnen in de kasten maar naar mate er meer boeken uitgeleend zijn zullen zij worden bijgevuld met de nog honderden boeken uit het magazijn. Deze zijn binnengekomen na een oproep boeken te doneren.” Aldus Fons Rengers.

Hierna was het woord aan Luuk Kuiper initiatiefnemer van het Repair Café Rheden. Hij vroeg wethouder Ronald Haverkamp de eerste reparatie te verrichten aan een lamp. Nadat gecontroleerd was of de stekker er goed inzat en de lamp goed vast gedraaid was, ging de lamp branden en was ook de het Repair Rheden, officieel geopend. Op zaterdag 7 mei zal het Repair Café Rheden de deuren openen voor reparaties.

Voor meer informatie: Rheden Nieuws 16-04-2016

Share