logo

Sinterklaasoptocht in Rheden

Op zaterdag 12 november zal Sinterklaas weer aankomen in het dorp Rheden.

Voor alle kinderen tot en met 8 jaar zullen de clowns Max en Sjappie het kinderfeest verzorgen in de zaal van Ons Huis. Het feest begint om 11.00 uur, de zaal is open vanaf 10.45 uur en de toegang is gratis.

Om 12.00 uur zullen de Wegwijspieten de kinderen in de zaal ophalen om onder begeleiding van de Pietenband samen in optocht naar de haven van Thomassen vertrekken. Enkele bestuursleden van Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang zullen aan alle kinderen iets lekkers uitreiken bij de uitgang van de zaal.

De stoet vertrekt van Ons Huis aan het Mr. B. van Leeuwenplein om via de Arnhemseweg, Veerweg, Apollostraat en Schaarweg aan te komen bij de haven van Thomassen, waar de boot met Sint en Pieten aan boord, zal aankomen om 12.30 uur.

Nadat Sinterklaas de kinderen op de kade begroet heeft, stapt hij in de koets om weer in optocht via de Schaarweg, Dorpsstraat, Groenestraat en Schoolweg aan te komen bij Ons Huis op het Mr. B. van Leeuwenplein. Daar zal hij officieel welkom worden geheten door wethouder Ronald Haverkamp en Chris van Zwam, co-voorzitter van Rhedens Dorpsbelang.

Het Rhedense Fanfarecorps zal voor Sinterklaasmuziek zorgen, de grote stoel zal weer klaar staan en daar zal Sint de tijd nemen voor een kort praatje, het maken van een foto of het in ontvangst nemen van tekeningen en/of verlanglijstjes.

Voor vragen kunt u terecht bij het secretariaat van Rhedens Dorpsbelang – 026 4952145
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share