Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cabaret TRYO 4 febr. 2023

Op zaterdagavond 4 februari komen 3 zeer talentvolle cabaretiers voor ons optreden. Ze presenteren elk een half uur uit hun eigen theatershow. Het belooft, evenals vorig seizoen, een fantastische avond te worden!

Een korte introductie van een super-TRYO.

Boban Braspenning studeerde af op economie en ethiek, maar koos voor een wankel bestaan als cabaretier. Als winnaar van het Groninger Studenten Festival bestormt hij de theaters met zijn debuutvoorstelling “Boompje Beestje “. Thema’s daarin zijn o.a. de woningnood, de grote economische ongelijkheid, de wereld van het grote geld.  

Arjan Kleton wordt sinds zijn succesvolle debuut “Met de fles grootgebracht “ bij BNNVARA door velen Nederlands grappigste barman genoemd. Op dit moment speelt hij zijn nieuwe voorstelling “Sluitingstijd “. Hilarische en ontroerende verhalen van mensen rond de bar vormen daarin de rode draad. Voor sommigen is deze cabaretier/barkeeper een biechtvader aan wie ze al hun geheimen toevertrouwen.

Cabaretier Dave Felida is een bijzondere verschijning als comedian. Geen gehaaste grappenmaker, maar een subtiele humorist. Verwondering speelt een belangrijke rol in zijn sketches. Vanaf de eerste tot de laatste minuut weet hij zijn publiek te boeien.  Een groeibriljant, op weg naar de top van de stand up comedian.

Van harte welkom bij dit bijzondere TRYO!

Locatie : Dorpskerk Rheden, Dorpstraat 51, Rheden

Aanvang : 20.30 uur

Kaarten á 10 euro  via www.centrumdeverbeelding.nl