Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Heidewerkdag Rozendaalse Veld zaterdag 25 februari

De Geërfden van het dorp Velp en de gemeente Rheden organiseren jaarlijks de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Dit jaar wordt er gewerkt op zaterdag 25 februari van 9.00 tot 12.30 uur. Het startpunt is de laatste parkeerplaats aan het einde van de Brandtorenweg in Rheden (P Brandtoren). 

Veel mensen genieten van de mooie heidevelden door er te wandelen of te sporten. Om de heidevelden open te houden, is het belangrijk jonge boompjes te verwijderen en naar de kant slepen.

Helpt u ook mee? 

Trek stevige schoenen (en eventueel regenkleding) aan en neem werkhandschoenen en het liefst ook een scherpe takkenschaar of handzaag mee (dit jaar zijn het grotere dennen dan voorgaande jaren). We sluiten af met heerlijke warme soep! 

Datum: 25 februari 2023

Starttijd: 9.00 uur 

Verzamelen: Laatste parkeerplaats aan het einde van de Brandtorenweg in Rheden (P Brandtoren). We lopen vanaf daar om 9.00 uur gezamenlijk naar de werklocatie.

Meer informatie www.rheden.nl/heidewerkdag

Gladheid

Bij gladheid is de toegangsweg afgesloten en gaat de werkdag niet door. Kijk voor actuele informatie op www.rheden.nl/heidewerkdag

Heeft u nog vragen over bovenstaand bericht, neem dan contact op met de gemeente Rheden via Rozendaalseveld@rheden.nl of met het telefoonteam van de gemeente Rheden via (026) 49 76 911.