Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Koningsdag 2023, 27 april

27 april is het weer Koningsdag! Koningsdag is een dag voor iedereen, niet alleen voor Rheden voor Oranje. Daarom zijn wij heel blij met de samenwerking vanuit het dorp om samen met ons Koningsdag te vieren. Heel veel ondernemers vanuit het dorp leveren een bijdrage om de festiviteiten van Koningsdag waar te kunnen maken.

Koningsdag is een prachtige dag om weer samen te komen: met, voor en door het dorp. Daar wil het nieuwe bestuur van RvO vooral mee doorgaan, samenwerken staat voorop.

Koningsdag wordt gehouden op het Meester B. Van Leeuwenplein. Allereerst zal Koningsdag om 9.30 uur worden geopend met de aubade in samenwerking met March & Showband Rheden en de Brandweer. Vervolgens zal de eerste activiteit, de kleedjesmarkt, om 10.00 uur beginnen. Om 12.00 uur worden er diverse spellen voor de kinderen georganiseerd, waarbij er uiteraard wat lekkers verdiend kan worden. Om 14.00 uur zal ‘Heel Rheden Bakt’ beginnen met presentator ‘André van Duin’ en natuurlijk juryleden ‘Janny van der Heijden’ en ‘Robèrt van Beckhoven’. Er zal dus vakkundig beoordeelt worden wie de meesterbakker 2023 van Rheden wordt. Onder het genot van een drankje en/of hapje kan het hele gezin genieten van een heerlijke Koningsdag met gezelligheid en muziek.

‘Heel Rheden bakt’ zoekt dus Rhedenaren van jong en oud die graag zijn of haar bakkunsten wilt laten zien en proeven. Dus kun jij goed bakken, heb jij oog voor detail en fantastische smaakpapillen? Meld je dan gauw aan op onze website www.rhedenvoororanje.nl en wie weet sta jij alleen of samen met je bakvriend(in) voor de jury van ‘Heel Rheden bakt’!

Wil jij graag spulletjes verkopen op de kleedjesmarkt? Vanaf nu kun jij je aanmelden via de website van Rheden voor Oranje om een plaats op de kleedjesmarkt te krijgen: www.rhedenvoororanje.nl. Voor beide inschrijvingen geldt: vol = vol.

Wij hebben ontzettend veel zin in Koningsdag en hopen jullie op het Meester B. Van Leeuwenplein te zien!