Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

De nieuwe ‘Ik buurt mee!’ ronde gaat weer van start!

In de week van 26 juni valt voor de 7e keer de Ik buurt mee! waardecheque ter waarde van € 7,50 bij alle huishoudens in de gemeente Rheden op de mat. Ook deze ronde hoopt de gemeente Rheden weer op mooie initiatieven die Rhedense buurten en wijken nog beter, leuker en mooier maken.

Nieuwe ronde van start
De nieuwe ronde loopt van 26 juni tot en met 18 september 2023. In deze twaalf weken kunnen inwoners de waardecheque direct doneren of activeren. Als de waardecheque is geactiveerd, blijft het saldo geldig tot 31 december 2024 om aan een buurtinitiatief naar keuze te doneren.

Ondersteuning initiatiefnemers

Incluzio Rheden zorgt samen met inwoners en andere partijen voor een sterke sociale basis. Heeft uw initiatief behoefte aan praktisch advies, netwerk of draagvlak? Dan denken de Dorpscoaches van Incluzio graag met u mee. Meer informatie: www.incluziorheden.nl/contact

Initiatief starten? Meld het aan!
Zin om zelf iets te organiseren? Meld het initiatief nu al aan via de website www.ikbuurtmee.nl

Wethouder Dorus Klomberg “Als gemeente zijn we trots op het programma van ‘Ik buurt mee!’ en de prachtige initiatieven die hieruit ontstaan. Met ‘ik buurt mee’ zorgen we gezamenlijk dat grote en kleine wensen van inwoners in hun straat of wijk worden ingevuld. Hiermee brengen we de inzet en de betrokkenheid die inwoners hebben voor hun wijk of dorp dichterbij.”