Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NIO netwerkwandeling

Beste vrijwilliger,
 
Het NIO nodigt jou en jouw collega-vrijwilligers uit om deel te nemen aan de eerste netwerkwandeling van 2024: op woensdag 28 februari. 

Omdat deze netwerkbijeenkomst bedoeld is voor álle vrijwilligers van net zoveel verschillende organisaties, ben jij als coördinator, als bestuurslid of als andere uitvoerende vrijwilliger van harte welkom om ook aan te sluiten.

Dit jaar spreiden we onze activiteiten uit over de verschillende dorpen. Dit keer vindt de netwerkwandeling plaats vanuit het Carolinapark in Dieren-Zuid. 

Wandel je ook het uurtje mee, kom je ook genieten van de verhalen van de gids over het Carolinapark en schuif je aan voor de heerlijke erwtensoep? Meld je dan wel even van tevoren aan! Dit kan tot en met 22 februari via het mailadres: netwerknio@gmail.com

Deze activiteit wordt geheel gratis aangeboden door het NIO.