Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

informatieavond over 170 flexwoningen Haveland

Aanmelden voor 1 juli: Informatieavond over 170 flexwoningen Haveland

Voor omwonenden, woningzoekenden en belangstellenden. Meldt u voor 1 juli aan.

Uitnodiging gemeente

De gemeente nodigt u, mede namens Trits Vastgoed, van harte uit voor een informatieavond over de plannen op Haveland. De bedoeling is om op een deel van het terrein ter hoogte van de Pinkelseweg/Hoek Dr. Langemeijerwegcirca 170 flexwoningen te bouwen. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 3 juli van 19:30 tot 21:00 uur (inloop vanaf 19:00) in Ons Huis, Meester B. van Leeuwenplein 7 in Rheden.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 juli door te mailen naar: gemeente@rheden.nl of door telefonisch contact op te nemen.

Programma informatieavond

Tijdens de informatieavond presenteren we het voorlopige stedenbouwkundige plan. Ook geven we een doorkijkje naar de volgende stappen in de procedure. Er is volop gelegenheid voor vragen en opmerkingen. Waar mogelijk houden we hier rekening mee bij de verdere uitwerking van de plannen. Wethouder Paul Hofman, Xander Schenk en Jacco Gersen van Trits Vastgoed zijn ook aanwezig en gaan graag met u in gesprek. Een interessante avond voor omwonenden, maar zeker ook voor woningzoekenden en andere geïnteresseerden. De flexwoningen moeten uiterlijk maart 2025 gebouwd zijn. 

Realisatie eerste fase: van voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp

In de eerste fase gaat het om de realisatie van 170 woningen. Op Haveland komen goede kwaliteit flexwoningen voor starters, gezinnen en senioren. Hiervan is 30 procent sociale huurwoningen en de overige 70 procent worden huurwoningen in de wat hogere prijsklasse of studio’s in een goedkope prijsklasse. De flexwoningen zijn er voor een periode van maximaal 15 jaar. Na de informatieavond wordt de planologische procedure gestart. Dit is onder andere een omgevingsplan maken. Na de zomer 2024 verwachten we het definitieve plan te presenteren.