Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Welkom nieuwe leden!

Wij hebben als belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang (RD) de laatste tijd weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. Donderdagavond 26 september maakte het bestuur van RD in restaurant “Het Wapen van Rheden” kennis met een aantal nieuwe leden die het afgelopen jaar lid zijn geworden van onze vereniging.

Deze ontmoeting hebben we voor het eerst georganiseerd. We maakten in een ongedwongen en prettige sfeer kennis met elkaar in een aantrekkelijke omgeving. Ook hebben we nieuwe ideeën opgedaan over hoe we onze vereniging nog beter de stem van Rheden kunnen laten zijn. We hebben de avond ervaren als zeer geslaagd: dat gaan we vaker doen. Een groepsfoto maakte de kennismaking compleet, op foto staat het bestuur met de nieuwe leden, van links naar rechts: Simone Muris, Ko Lamers, Esther Dieker-van Ophuizen (bestuurslid), Eveline den Boer, Jos Magielsen, (penningmeester), Martijn Keijsers-Hartendorp, Wilma Simonse-Liet (secretaris), Rijk Schmelter, Jeroen Ooijevaar en Chris van Zwam (voorzitter).

Bent u of is uw huishouden nog geen lid? Ook u bent van harte welkom! We vertegenwoordigen de stem van ons dorp Rheden richting de gemeente en dragen zo bij aan een fijn en leefbaar dorp voor iedereen. De wens van het bestuur is dat alle huishoudens in Rheden (ca. 3.500) lid zijn van onze vereniging. Dat kan al voor een klein bedrag, uw huishouden is al voor €5 per jaar lid (meer mag natuurlijk ook). U kunt zich hier als lid inschrijven. En, maakt u uw buren, vrienden en kennissen ook enthousiast?!

Website geactualiseerd Onze website is recent aangepast aan de actualiteit. De daarop geplaatste voor het dorp van belang zijnde nieuwsberichten over onze activiteiten en zaken die voor het dorp van belang zijn, worden ook automatisch op Facebook geplaatst.