Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Oranjevereniging Rheden (2023)

 Elk nieuw jaar biedt nieuwe mogelijkheden en dus toekomst. De afgelopen jaren heeft Rheden voor Oranje keuzes moeten maken voor de toekomst en was de opheffing van de vereniging wel heel dichtbij. Zo dichtbij dat zelfs tijdens de extra ingelaste ledenvergadering in november jl. de handdoek bijna in de ring werd gegooid. Maar dankzij twee jonge enthousiaste meiden die zichzelf last minute hebben gemeld als nieuwe bestuursleden, is er nieuwe toekomst voor Rheden voor Oranje. Zij zullen zich later in deze folder voorstellen. 

De nieuwe bestuursleden laten een frisse wind waaien door de vereniging. Er is al hard gewerkt en er wordt nog hard gewerkt aan nieuwe ideeën. Op dit moment is er een vernieuwde website, Facebookpagina, Instagrampagina en een nieuw logo. 

Wat niet is veranderd, is dat Rheden voor Oranje zich blijft inzetten voor de gemeenschap van Rheden en daar zullen wij vele vrijwilligers bij nodig hebben. 

Het komende jaar organiseert of is Rheden voor Oranje betrokken bij: 

De lampionnenoptocht 10 maart 

De jaarvergadering 13 maart 

Bevrijdingsrit ‘Keep them Rolling’ 15 april 

Koningsdag 27 april 

Dorpsfeest ‘450 jaar Rheden’ 7 oktober 

In de loop van komend jaar kunnen er meer evenementen gaan plaatsvinden waarbij Rheden voor Oranje betrokken wordt. Houd daarom onze website en social media in de gaten! 

Bekijk hier de flyer!