Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vrijwilligers gezocht voor schoonmaak en tuinonderhoud Zwembad Rheden

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor de vrijwilligers van de schoonmaak van het zwembad om de handen uit de mouwen te steken. Een paar keer tijdens het zwemseizoen maakt deze groep de kleedruimtes, de toiletten en de doucheruimte extra goed schoon (naast het dagelijkse schoonmaakwerkheden van het personeel). Ze zijn met schrobbers, borstels, doeken en de tuinslang in de weer om de boel weer spik en span te maken! Vele handen maken licht werk en na een uur lekker bezig  te zijn geweest is alles weer schoon en wordt er nog gezellig na gekletst onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers. Tevens worden er nog vrijwilligers gevraagd voor het tuinonderhoud/groen op de donderdagochtend tijdens het zwemseizoen. . Wilt u ons komen helpen bij de schoonmaak of het tuinonderhoud, dan kunt u zich aanmelden via marjo.peters@hetnet.nl.