Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Informatieavond over energie besparen en verduurzamen 

De komende jaren staan we voor uitdagingen energie te besparen en woningen te verduurzamen.

De gemeente Rheden organiseert, samen met Rijn IJssel Energiediensten en Rhedens Dorpsbelang, een informatieavond over energie besparen en het verduurzamen van woningen.

De informatie is bedoeld voor inwoners met een koopwoning.

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn op deze informatieavond die gehouden wordt op: woensdag 8 november as. in het dorpshuis in Rheden. Het begint om 20.00 uur. De inloop is vanaf 19.45 uur.

Aanmelden voor deze informatieavond kunt u op: www.watisjouwrheden.nl

Veel inwoners vragen zich af hoe ze hun energierekening kunnen verlagen en wat er allemaal komt kijken bij het duurzamer maken van hun woning. Daarbij is ook de (hybride) warmtepomp veelvuldig in het nieuws, zowel positief als negatief. Daar komt bij dat de regering besloten heeft dat vanaf 2026 iedereen bij vervanging van de CV een hybride warmtepomp moet aanschaffen.

Dit roept bij veel mensen vragen op. Is het voor mij interessant om over te stappen op een (hybride) warmtepomp? Waar moet ik precies op letten bij de aanschaf van een (hybride) warmtepomp? Kan ik ook energie besparen zonder grote kosten?

Energieadviseur Frank Heesen van Rijn en IJssel Energiediensten geeft antwoord op al deze vragen, zodat u meer inzicht krijgt en een goede beslissing kunt nemen over welke maatregelen voor uw woning nodig zijn. Ook vertelt hij hoe u nu al aan de slag kunt gaan met energie besparen door kleine maatregelen te treffen.