Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fixi App nu beschikbaar voor inwoners van Gemeente Rheden

Melding doen bij de gemeente
Is er iets kapot in uw omgeving? Of heeft u ergens last van? Meld het meteen bij de gemeente!
Of het nu gaat om een kapotte lantaarnpaal, losliggende stoeptegel, zwerfvuil, hondenpoep of parkeeroverlast, zij horen het graag via www.fixi.nl/rheden of via het contactformulier op de website van de gemeente https://www.rheden.nl/E_formulieren/Buurtbeheer/Contactformulier_Openbare_Ruimte. Nadat u de melding heeft gedaan, kunt u de afhandeling zelf volgen via Fixi.

Let op: Wanneer u een melding doet van een kapotte lantaarnpaal selecteer dan het mastnummer. Dit doet u door op de zwarte stip te klikken in de kaart. De zwarte stip is de lantaarnpaal waarover u de melding doet.

Fixi app
U kunt een melding doen met de Fixi app. Via de app kunt u de afhandeling van uw melding in de gaten houden en kunt u reageren op uw melding, ook nadat deze is afgehandeld door de gemeente.

Downloaden voor Apple
Downloaden voor Android

Wat moet ik doen als mijn melding spoed heeft?
Gevaarlijke situaties wil de gemeente graag zo snel mogelijk verhelpen. Neem in dat geval direct telefonisch contact via (026) 49 76 911. Buiten kantoortijden kunt u hiervoor terecht bij de politie, (0900) 88 44.

Hoe weet ik of mijn melding al is doorgegeven?
Op de kaart van Fixi ziet u een overzicht van de meldingen.

Het lukt me niet om de melding online te doen, wat kan ik doen?

U kunt uw melding ook telefonisch doorgeven. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur bereikbaar. Ons telefoonnummer is (026) 49 76 911. Of stuur een whatsApp bericht via 06 103 284 90. 

Het volledige artikel is ook terug te vinden via de volgende link: http://www.rheden.nl/melding