Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zwerfafvalbijeenkomst 25 juni

Gewaardeerde vrijwilliger,

Via de weg nodigen wij u graag uit voor de eerste bijeenkomst zwerfafval van dit jaar. Met ingang van dit jaar hebben we in onderling overleg met diverse vrijwilligers het aantal avonden per jaar teruggebracht van 4 naar 2 avonden.


De eerste bijeenkomst voor dit jaar staat gepland op;

Dinsdag 25 juni 2024

Locatie                              : Dorpshuis “Willem de Zwijger” in Rheden
Adres                                  : Meester B. van Leeuwenplein 3
Aanvang                            : 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Op deze avonden beantwoorden we graag uw vragen over ons zwerfafvalbeleid en maatregelen daaromtrent. Ook bieden deze avonden de mogelijkheid om eventuele zorgen en/of problemen waar u mogelijk tegenaan loopt met ons te delen. Wij gaan graag persoonlijk het gesprek met u aan, zijn benieuwd naar uw suggesties en horen graag welke faciliterende en ondersteunende rol er vanuit de gemeente gewenst is. 

Heeft u vrienden/familieleden die zich ook betrokken voelen bij dit onderwerp, ook zij zijn uiteraard van harte welkom. Aanmelden voor deze avond is mogelijk tot vrijdag 21 juni a.s. via zwerfafval@rheden.nl  

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en ontwikkelingen? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief, zodat u de volgende edities blijft ontvangen. Indien u zich niet actiefaanmeld voor de nieuwsbrief zullen wij u gegevens verwijderen uit het bestand en ontvangt u de volgende edities niet meer. Meer informatie hierover vindt u in de nieuwsbrief zelf. Om de nieuwsbrief goed te kunnen lezen klinkt u op de link View this email in your browser

Wij hopen u allen te zien op 25 juni a.s. Heeft u nog vragen, stuur ons dan even een bericht op zwerfafval@rheden.nl


Met een opgeruimde groet,

Joyce Bosveld & Marloes Heebing

Beleidsmedewerksters Zwerfafval | Team Inrichting & Beheer Openbare Ruimte | IBOR
Gemeente Rheden

Postbus 9110 | 6994 ZJ De Steeg | Bezoekadres: President Kennedylaan 104-108 Velp
zwerfafval@rheden.nl | W www.rheden.nl