Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nog een week: geef een mantelzorger op voor een pluim

Stichting Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp (MVT) deelt Lokaal Rheden Cadeaukaarten uit aan mantelzorgers, geef je/ze op!

Zorgt u voor een naaste en bent u daarom mantelzorger? Zorgen voor je vader of moeder op leeftijd, voor je partner met een ziekte, je kind met een beperking of voor een buurvrouw die langdurig ziek is… je doet het misschien zonder erover na te denken. Maar je betekent als mantelzorger vaak veel! Soms ben je zelfs onmisbaar. Ook als een van je gezinsleden verslaafd is of chronisch depressief, of als je partner door ouderdom dagelijks jouw zorg nodig heeft. Omdat u altijd zorg biedt vanuit liefde, persoonlijke betrokkenheid of een relatie, kunt u als bedankje de Lokaal Rheden Cadeaukaart aanvragen.

Of kent u iemand die mantelzorg verleent? Verras deze persoon dan door hem of haar een pluim te geven en de Lokaal Rheden Cadeaukaart aan te vragen voor hem of haar!

Hoe doe ik mee? Bent u of kent u een mantelzorger in de gemeente Rheden of Rozendaal die een cadeaukaart verdient? Geef dan de contactgegevens van de mantelzorger door vóór 2 oktober 2024. Dat kan via een e-mail naar mantelzorg@mvtrheden.nl, via het contactformulier op de website of telefonisch op werkdagen tussen 9.30-11.30 uur via 026 – 370 70 70.

Stichting Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp (MVT)brengt vraag en aanbod rondom vrijwillige thuishulp bij elkaar in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Ook biedt de stichting mantelzorgondersteuning. Hulp nodig of wilt hulp bieden? Meer informatie staat op de MVT website.