Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fotowedstrijd “Een beetje verliefd op Rheden”

De gemeente Rheden organiseert de fotowedstrijd “Een beetje verliefd op Rheden”. Met deze wedstrijd nodigt de gemeente haar inwoners uit om het mooiste of meest bijzondere plekje in de gemeente te fotograferen. Foto’s kunnen tot 1 maart worden gestuurd naar verliefd@rheden.nl.

Wethouder Paul Hofman deed deze oproep maandagavond 16 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in De Peerdestal in Ellecom. In zijn bijdrage gaf hij aan dat hij sinds zijn aantreden als wethouder in juni vorig jaar “een beetje verliefd” is geworden op de gemeente Rheden. Hij prees de inzet van de vrijwilligers voor het welzijn van medemensen en de omgeving en daarnaast ook de schoonheid van het landschap, het cultureel erfgoed en de dorpen. Hofman gaf aan dat liefde voor onze omgeving en andere mensen leidend zou moeten zijn bij de keuzes die we als samenleving hebben te maken. Aan het einde van zijn bijdrage riep hij inwoners op mee te doen aan de fotowedstrijd om de mooiste plekken in beeld te brengen. 

“Mijn vraag is even simpel als uitdagend: maak een mooie foto van een bijzondere plek in de gemeente Rheden waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dat kan een stukje van ons landschap zijn, een gebouw of iedere ander openbare plek. We laten ons graag verrassen!”, zei Paul Hofman.

Deelname
Foto’s kunnen tot 1 maart worden gestuurd naar het e-mailadres verliefd@rheden.nl. De ingezonden foto’s worden beoordeeld op originaliteit, kwaliteit en herkenbaarheid van de locatie. De mooiste foto’s komen te hangen op een tentoonstelling over het 450-jarig bestaan van Rheden. Voor de meest bijzondere foto is een prijs beschikbaar: een lokaal Rheden bon en een fraaie uitvergroting van de foto. Kijk voor meer informatie en deelname aan de fotowedstrijd op www.rheden.nl/fotowedstrijd.