Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Adoptie lammetjes met vrijwilligers van het Rhedens Maal

Het Rhedens maal is een initiatief waarbij ongeveer 30 vrijwilligers, waarvan 3 koks, zijn betrokken. Iedere woensdagmiddag kunnen mensen uit het dorp deelnemen aan een voor, hoofd en toetje voor maar 6 euro. Het is een gezellig samenzijn in het Dorpshuis van met name oud Rhedenaren. Er wordt zoveel lawaai gemaakt door al het geklets, dat het menu wat omgeroepen wordt niet altijd te verstaan is.

Jullie dames (Christien Reinten, Rita Lubbers, Dikkie visser, Ingrid Bodt, Sien van Dijk) werken al geruime tijd samen en kennen elkaar uit de tijd dat jullie lid waren of zijn van de plattelandsvrouwen.

Ook bij de intocht van Sinterklaas hebben jullie gezorgd voor een lunch en dat was niet niks, maar liefs 200 broodjes werden er gesmeerd. Inmiddels verzorgen jullie ook de lunch voor alle vrijwilligers van het Bonte Schaap festival.

Voor jullie inzet en enthousiasme willen wij jullie graag in het zonnetje zetten. Vandaag worden er 4/5 lammetjes geadopteerd door het Rhedens Dorpsbelang die jullie naam gaan dragen.

We hopen dat jullie je nog lang willen inzetten voor het prachtige initiatief “het Rhedens Maal” om veel mensen heel gelukkig te maken.