Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bonte Schaap Festival zoekt vrijwilligers

Zondag 11 juni wordt de tweede editie van het Bonte Schaap Festival georganiseerd in het dorp Rheden. Ook dit jaar is het festival weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen. Met een paar uurtjes hulp kun je al van grote waarde zijn! Aanmelden kan via de website.

Na de eerste succesvolle editie van het Bonte Schaap Festival is de organisatie al weer volop bezig om wederom een mooi dorpsfeest neer te zetten. De website is up to date, de inschrijving voor de kramen is alweer geopend en natuurlijk is er de mogelijkheid om sponsor te worden van dit uniek evenement.

Maar zonder vrijwilligers is het festival nergens! Daarom hierbij de oproep voor vrijwilligers om zich via de website aan te melden. We zoeken mensen voor specifieke klussen en voornamelijk in de vroege ochtend en aan het eind van het festival. Zo zoeken wij mensen om ons te ondersteunen om de kraamhouders op de juiste plek te krijgen. Tevens voor de wegafzettingen op de dag zelf zoeken wij vrijwilligers. En op de dag zelf zoeken wij ondersteuning op diverse fronten. Wij bieden een plek in een superleuk team en natuurlijk krijg je het felbegeerde Bonte Schaap crew-shirt!

Het motto van het Bonte Schaap Festival is ‘Vóór en dóór het dorp Rheden’. Dus daarom hopen we op veel positieve reacties uit ons dorp.

Aanmelden kan via www.bonteschaapfestival.nl.