Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Algemene ledenvergadering

De Algemene ledenvergadering van Rhedens Dorpsbelang zal zijn op woensdag 7 juni 2023. De locatie van de vergadering vindt plaats in het restaurant van “Rhederhof” aan de Worth-Rhedenseweg 51 in Rheden. Inloop vanaf 19.30 uur, start van de vergadering om 20.00 uur.

Wij willen als bestuur u graag informeren over de acties die wij afgelopen verenigingsjaar (2022) hebben ondernomen en onze activiteiten en plannen voor 2023/2024.

Wij hebben Gea Hofstede, onze dorpswethouder, uitgenodigd en zij zal ons bijpraten over de laatste ontwikkelingen vanuit de gemeente. Tevens zal Chris van Zwam de uitslag van de Dorpsschouw presenteren en ook de projectleider van Rhederhof, Marion Nederbragt zal een korte toelichting geven.

Op de avond zelf is het mogelijk om lid te worden en de vergadering bij te wonen.

We sluiten de avond af met een borrel.

Graag zien we u op 7 juni 2023

Hartelijke groet,

Jos Magielsen, penningmeester

Wilma Simonse, secretaris

Anita Blaauw, co-voorzitter

Caroline Douma, co-voorzitter